All White

 

De zomer en de kleur wit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeg nou zelf: in de winter hebben we toch vooral behoefte om donkere kleuren zoals zwart te dragen, terwijl we in de zomer juist voor lichte kleuren zoals wit willen gaan? Daarnaast weerkaatst deze kleur ook zonlicht – niet onbelangrijk tijdens dit warme seizoen. Daarom is de all white trend ook vooral in de zomer erg populair.

De truc bij deze trend is om gebruik te maken van verschillende soorten stoffen texturen (wat op zichzelf ook al erg hip is!). Om het saaie, statische “ziekenhuisgevoel” te voorkomen is het mooi om bijvoorbeeld linnen te mixen met bont, of zijde met leer. Alles kan, als er maar een groot contrast is tussen de verschillende materialen. Hierdoor wordt het geheel dus heel spannend qua textuur, ook al blijft men als kleur alleen maar wit gebruiken.

All white is niet alleen bij kleding populair – wij spotten tegenwoordig ook vaak geheel witte interieurs. In deze interieurs is het zaak om een paar ‘groene’ elementen te verwerken, zodat het huis een frissere uitstraling heeft. Daarom ziet men ook vaak veel planten in all white interieurs! Het contrast tussen groen en wit geeft een mooie, zomerse uitstraling. Heeft u deze combinatie al eens geprobeerd?

Instagram