Amsterdam Fashion Week

 

De Amsterdam Fashion Week is op dit moment volop bezig, en staat in het teken van de collecties Spring/Summer 2015. Fashion Week en bloemen: misschien klinkt dit in eerste instantie niet als een standaard duo, maar niets is minder waar!

Er zijn heel wat designs gespot op de Amsterdam Fashionweek waarop bloemen te zien waren. Een van de designers die veelvuldig gebruik heeft gemaakt van bloemige details is de ontwerper Claes Iversen. Het kleurenpalet dat Claes Iversen gebruikt bevat vooral nude, zwart en wit, maar af en toe vinden we ook wat knalkleurtjes terug in zijn kleding.

In plaats van de typische bloemenpatroontjes, maakt hij gebruikt van steentjes, pailletten en borduursels om zijn ontwerpen te versieren met bloemen. Dit betekent echter niet dat het gewone bloemenpatroontje niet meer hip is! Deze is namelijk ook veel gespot op t-shirts. Aangezien de Amsterdam Fashion Week nog niet voorbij is, zullen we je op de hoogte houden van nog meer bloemige mode als we die voorbij zien komen!

Instagram