KP Holland – Taranta

 

Opdracht

Primalabel werd ingeschakeld om een nieuw product van KP Holland – Taranta ‘Pretty Wild’ – in de markt te zetten, met alle proposities die hieraan gekoppeld zijn.

Resultaat

PrimaLabel ontwikkelde voor de Taranta ‘Pretty Wild’ onder andere plantenhoezen, banners, folders en traykaarten. Stimuleren tot aankoop is een van de belangrijkste factoren in het maken van promotionele items. Daarnaast ziet alles er professioneler uit op het moment dat alles rondom het product op elkaar afgestemd is. Om promotionele items tot leven te brengen en de afnemer te verleiden, heeft PrimaLabel daarom ook de product- en sfeerfotografie gerealiseerd. In het geval van Taranta ‘Pretty Wild’ wordt men nieuwsgierig gemaakt en geprikkeld door de exotische sfeer waarin dot product gepresenteerd wordt. Met de Taranta ‘Pretty Wild’ haal je niet alleen een mooie plant, maar ook een stukje avontuur in huis!

Achtergrond

Taranta ‘Pretty Wild’ is een authentieke, wilde en spannende bloeiende kalanchoë-soort van KP Holland. KP Holland is veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten en is gespecialiseerd in de gewassen curcuma, kalanchoë en spathiphyllum (meer recentelijk verzorgde PrimaLabel voor dit bedrijf ook ontwerpen en promotiemateriaal voor de Rosalina-soort).
Taranta ‘Pretty Wild’ heeft een mooi bloemscherm en bijzondere bladvorm. De planten hebben een wilde en natuurlijke uitstraling die bij ieder interieur of tuin past, en zijn verkrijgbaar verkrijgbaar in zes bijzondere kleuren.

Aanpak

Met de Taranta ‘Pretty Wild’ heeft KP Holland een kalanchoë ontwikkeld die opvalt door zijn oorspronkelijke, exotische voorkomen. PrimaLabel heeft hier niet alleen een passende, spannende naam voor bedacht, maar deze weelderige woestheid ook laten terugkomen in alle ontwerpen die we voor deze lijn creeerden. Door de aardse kleuren en de dierenprints waan je je haast in de jungle of op de Afrikaanse savanne.

© PrimaLabel 2010

Instagram