KP Holland – Rosalina

 

Opdracht

Het ontwikkelen en realiseren van ontwerpen, promotie-materiaal en een website voor de Rosalina™ kalanchoë van KP Holland.

Resultaat

Het Rosalina™ concept biedt de groothandel thematische mixsamenstellingen met bijpassende hoesvarianten in een breed scala aan potmaten, die exclusief leverbaar zijn. De hoesvarianten die PrimaLabel heeft ontworpen worden ondersteund door meerdere consumentgerichte promotie-items.

PrimaLabel heeft onder anderen de banners, folders, autobelettering en de beursstand voor 2011 ontworpen. De verkoopbevorderende aantrekkingskracht hiervan blijft de consument verrassen.

Verleiden tot aankoop is een van de belangrijkste factoren in het maken van promotionele items. Daarnaast ziet alles er professioneler uit op het moment dat het product goed tot zijn recht komt. Om de huisstijl en de overige promotionele items tot leven te brengen en de afnemer te verleiden, heeft PrimaLabel daarom ook de product- en sfeerfotografie gedaan. Samen met de styling en het maken van de arrangementen maakt dit de presentatie van het product compleet.

PrimaLabel heeft daarnaast ook de consumentgerichte website voor Rosalina™ ontworpen én gerealiseerd. Surf je met je mobiele telefoon naar de website of scan je een speciaal gemaakte QR-code, dan krijg je zelfs de speciaal voor mobiele telefoons ontworpen en gerealiseerde versie van de website te zien!

Achtergrond

KP Holland is veredelaar, vermeerderaar en producent van bloeiende planten en is gespecialiseerd in de gewassen Curcuma, Kalanchoë en Spathiphyllum.

De veredeling houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe en onderscheidende rassen voor kwekers in binnen- en buitenland.
De vermeerdering van de gewassen vindt, afhankelijk van het gewas, plaats in buitenlandse laboratoria, bij het stekvermeerderingsbedrijf AFC in Oeganda of op één van de eigen productielocaties in Nederland. Gecombineerd met de eigen productie en verkoop van het brede assortiment is KP Holland uitstekend in staat de klanten op maat te voorzien van sierteeltproducten.

De Rosalina™-lijn kent een grote diversiteit aan kleuren en mixen, waardoor deze erg inspirerend is om mee te werken.
KP Holland brengt ook steeds nieuwe varianten binnen het Rosalina-concept op de markt, bijvoorbeeld de soort “Indian Summer” die in 2011 werd geintroduceerd.

Aanpak

De gevuldbloemige Rosalina™ kalanchoë’s van KP Holland onderscheiden zich qua uiterlijk door volle bloemschermen, enorme bloemrijkdom en een breed kleurenpalet. De consument die Rosalina™ kalanchoë’s koopt of krijgt, brengt met deze makkelijke, kleurige en bloemrijke planten kleur en sfeer in huis. PrimaLabel ontwikkelde voor dit product een fleurige, frisse lijn die een duidelijk thema heeft en het kleurenpalet en de volheid van de bloemen benadrukt.

© Primalabel 2010

Instagram