Orchidiva

 

Opdracht

Het ontwikkelen van een nieuw concept, nieuwe ontwerpen en een compleet pakket aan promotie-materiaal voor pot-cymbidium Orchidiva®.

Resultaat

Om de magnetische aantrekkingskracht die dit product van zichzelf al heeft optimaal te benadrukken hebben we de OrchiDiva® een geheel eigentijdse look aangemeten, die wordt ondersteund door inspirerende sfeerfotografie. Deze komt onder andere terug in een inspiratieboekje voor de consument en op de consumentgerichte, websites waarvan zowel een vaste als een mobiele versie bestaat.

Per seizoen hebben wij een verpakking in een wisselende kleurstelling ontworpen. OrchiDiva® speelt hiermee – net als de kleding- en de interieurbranche – in op de seizoenen om de consument te verleiden een nieuw product aan te schaffen. PrimaLabel heeft naast het concept en ontwerp tevens de fotografie, styling en het schrijven van de teksten verzorgd.

Achtergrond

OrchiDiva® is de nieuwe naam die PrimaLabel ontwikkelde voor een eigentijds verkoopconcept voor de exclusieve pot Cymbidiums. OrchiDiva® is tevens de nieuwe naam van de kwekerij die dit hoogwaardige assortiment op de markt brengt (voorheen Kwekerij Muilwijk-Besuijen Orchideeën).

OrchiDiva® is met haar diversiteit aan Cymbidiumvariëteiten dé leverancier voor de gespecialiseerde groothandel, tuincentra en specialistische bloemenwinkels welke zich in assortiment wensen te onderscheiden. Op een oppervlakte van 41.000 m2, met een assortiment van > 150 variëteiten streven wij met een hecht & betrokken team elke dag naar de maximale tevredenheid van onze veelal trouwe afnemers.

Aanpak

Orchideeën zijn geen doorsnee planten – ze zijn opvallend en dramatisch. Echte diva’s dus! Vandaar dat PrimaLabel voor deze specifieke, kwalitatief superieure orchidee de overkoepelende naam Orchidiva® bedacht, die nu niet alleen door het assortiment, maar door de hele kwekerij van dit product wordt gedragen. De ontwerpen passen ook bij deze naam en bij het product – vrouwelijk, sierlijk en stijlvol. Het design zet de natuurlijke schoonheid van Orchidiva® in de spotlight!

© PrimaLabel 2012

Instagram