Vreugdenberg – La Mia Favorita

 

Opdracht

Een totaalconcept ontwikkelen voor de kalanchoë’s van kwekerij Vreugdenberg, inclusief naam, verpakkingen, promotie-materiaal en twee websites.

Resultaat

PrimaLabel ontwikkelde niet alleen het concept, maar ook alle promotionele materialen die met dit concept gepaard gaan. Denk hierbij aan banner en folders, maar ook aan labels, beursstand en plantenhoezen. Daarnaast zijn daar natuurlijk ook de speciale verpakkingen, die niet alleen speciaal afgestemd zijn op transport van de Favorita®, maar ook mooi genoeg zijn om meteen cadeau te doen. Een uitgekiende combinatie van praktisch en oogstrelend. Kortom, een complete aanpak zoals u dat van PrimaLabel gewend bent.

PrimaLabel heeft een goede reputatie met betrekking tot sfeerfotografie: ieder product kan in de meest uiteenlopende stijlen worden gefotografeerd. Dit is ook te zien aan de productondersteundende fotografie die wij voor Vreugdenberg hebben gerealiseerd. Deze foto’s hebben we vervolgens op de consumentenwebsite gebruikt voor het creeren van een inspirerende fotogallerij, die duidelijk maakt dat deze modieuze plant op enorm veel manieren ingezet kan worden. De teksten en vertalingen op zowel deze site als de zakelijke website van kwekerij Vreugdenberg zijn ook van de hand van PrimaLabel.

Achtergrond

De kweker heet Aad Vreugdenhil, het bedrijf heet Vreugdenberg. Het is gevestigd in het tuinbouwgebied bij uitstek: het Westland. Aad Vreugdenhil vertelt: ‘Wij zijn betrokken bij het proces van het kleinste kiempje tot de volwassen plant. Alleen dan kun je de hoogste kwaliteit en continue levering garanderen. Samen met een paar andere gespecialiseerde bedrijven zijn wij actief in het veredelen van het uitgangsmateriaal en het vermeerderen van sterke, kansrijke varianten. Alleen de beste kweken we zelf af!”

Aanpak

Wij hebben het concept La Mia Favorita® ontwikkeld in nauwe samenwerking met de kweker, om zo nog beter aan de wensen van de consumenten te kunnen voldoen Het idee was om een concept te ontwikkelen dat niet alleen aantrekkelijk was voor de consument, maar ook praktisch voor de winkelier. Hierom hebben we niet alleen gekeken naar hoe we het product stijlvol op de markt konden presenteren, maar bijvoorbeeld ook meegewerkt aan het ontwikkelen van verpakking die de planten hun prachtige felle kleuren liet behouden en beschermde tijdens de transport.

© PrimaLabel 2011

Instagram