Fuerte Planta

 

Opdracht

Het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfsnaam, een nieuwe huisstijl en diverse promotionele items voor de anthuriumkwekerij van de gebroeders Van der Lans.

Resultaat

Voor Fuerte Planta werd ook een zakelijke website gelanceerd met als doel het assortiment te tonen. Deze heeft, net als de verpakkingslijn voor de Adios® collectie en het promotiemateriaal, een strakke vormgeving en een koel kleurengamma dat een mooi contrast vormt met de warme, zomerse kleuren van de anthuriums zelf.

PrimaLabel realiseerde ook de ondersteunende fotografie voor dit project, zowel die van de producten als van het bedrijf zelf. Bij bedrijfsfotografie komt meer kijken dan alleen een foto maken van de werknemers. Vanuit een bepaalde hoek en belichting kunnen foto´s nog veel meer vertellen. Op deze manier kan een foto ideaal zijn voor bijvoorbeeld een website of ter ondersteuning van brochures.

Achtergrond

Fuerte Planta® is het bedrijf van Menno en Jordi van der Lans. De naam Fuerte Planta® betekend zoals gezegd ‘sterke plant’, en dat geldt zeker voor de planten van de Adios® Anthurium collectie. De gebroeders Van der Lans zorgen met hun kleinschalig werkend bedrijf voor kwaliteit en continuïteit. Fuerte Planta denkt met de klant mee en levert maatwerk: van plant tot compleet concept. De klanten van het bedrijf zijn ‘kwaliteitskopers’: cash&carry’s, tuincentra, bloemisten en lijnrijders. Het bedrijf is ook maatschappelijk verantwoord bezig: de planten zijn duurzaam geteeld, met respect voor mens en milieu.

Aanpak

Fuerte Planta® is de bedrijfsnaam die PrimaLabel voor de gebroeders van der Lans heeft ontwikkeld. De naam Fuerte Planta® betekent letterlijk vertaald ‘sterke plant’ – hierdoor weet men gelijk wat men van de kwaliteit van de producten van dit bedrijf kan verwachten. Tegelijkertijd verwijst de Spaanse naam ook naar de Latijns-Amerikaanse achtergrond van de plant. Zo vullen alle aspecten van het concept elkaar aan en versterken daarmee de indruk die het product op de consument achterlaat.

© PrimaLabel 2011

Instagram