PrimaFlora – Flowers beurs Moskou

 

Begin september kondigt niet alleen de komst van de herfst aan, ook is het weer tijd voor de onvergetelijke Flowers beurs in Moskou. Enthousiaste vakmensen uit de groensector komen hier bijeen om hun liefde voor planten en bloemen te vieren met het showen van innovaties, bespreken van ideeën en kijken naar plannen voor de toekomst.

Tijdens de beurs vond er een spectaculaire bloemistencompetitie plaats, waar zowel nieuwe talenten als doorgewinterde meesters konden leren en inspireren. Daarnaast was PrimaFlora blij dat we de winnaars van de FaceBook actie persoonlijk hun cadeau hebben kunnen geven: prachtige Bohemian Orchids van PikoPlant en de anthuriums Adios van Fuerte Planta.

PrimaFlora is blij onderdeel te zijn geweest van deze geweldige editie van de Flowers beurs, met een stand die prachtig aangekleed was met orchideeën, anthuriums, potrozen, kalanchoës, rozen, chrysanten en vele andere mooie, verse Hollandse planten en bloemen. De stand werd magisch door de ontwerpen van Ulviya Admedova, die PrimaFlora heeft geholpen door out of the box te denken en de creatiefste arrangementen te maken voor zowel potplanten als snijbloemen.

Bezoekers van de beurs hebben een breed aanbod aan planten en bloemen gezien die ze niet snel zullen vinden in de bloemwinkels in Moskou. Samen met Evgenia van Van der Eijk Potplanten, die ons vergezelde naar de beurs, hebben we de bezoekers veel advies kunnen geven over Nederlandse planten en bloemen. Ook was er erg veel interesse in onze nieuwe editie van het PrimaFlora magazine.

Het was geweldig jullie in Moskou te ontmoeten, en hopelijk tot ziens!

Instagram