Klassiek op het Amstelveld 2015

 

Met veel plezier en passie hebben we gewerkt aan het inspirerende Festival “Klassiek op het Amstelveld” dat zaterdag 19 september jl. plaatsvond. Tijdens dit openlucht festival kregen kinderen en jonge amateurs uit 9 landen een podium om hun liefde en talent voor muziek te delen met een groot publiek. PrimaLabel draagt dit project een warm hart toe en verzorgde belangenloos het logo, de huisstijl, posters, programmaboekjes, certificaten van deelname en de presentatieboeken.

Daarnaast namen we de totale organisatie van de sponsoring van bloemen, planten en tomaatjes op ons en coördineerden we de aankleding met o.a. bloemen en planten. Geheel in lijn met de uitstraling en ambities van het festival gaven we jongeren een kans om zich te ontwikkelen en ervaringen op te doen. Zo zijn er leerlingen van bloemschikscholen betrokken in het bloemschikken en de decoratie van het geheel.

De dag was echt heel geslaagd. Prachtige muziek, overheerlijke tomaatjes, fantastische planten en bloemen en blije gezichten, de derde editie van Klassiek op ‘t Amstelveld was een succes. Het was gelukkig mooi weer, dus het evenement heeft veel bezoekers en media getrokken. De dag is bezocht door ongeveer 5000 mensen.

Dankzij de sponsoring van onze klanten Royal van Zanten, Den Berk Délice, Berkhout, Lionplant/Personality Plant, Vreugdenberg, Dekker Chrysanten, HPD/Vireo, Van Der Eijk potplanten, Dillewijn en Woodfever werden alle zintuigen van de bezoekers geprikkeld. De mooiste bloemen, planten en tomaatjes versmolten samen met de prachtigste muziek.Een speciale dank aan DrukwerkMAX.nl en Multicopy Hoofddorp voor het leveren van het prachtige drukwerk en de goede en snelle service!

Instagram