Klassiek op ’t Amstelveld 2014

 

Zaterdag 20 september heeft iedereen kunnen genieten van Klassiek op het Amstelveld, een prachtig concert georganiseerd door de getalenteerde en bevlogen muzikante en pedagoog Tatiana Riebeek. Het evenement speelde zich af tegen een schitterend décor: het Amstelveld was voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware balzaal met prachtige kroonluchters van bloemen die gesponsord zijn door onze klanten; Kwekerij Vreugdenberg (Favorita), Lion Plant en Personality Plant (Chrysanne), Royal Van Zanten (Alstroemeria), WPK en Ammerlaan-Sosef (Celosia Deep Purple) en SV.CO (Organza). Daarnaast konden alle bezoekers genieten van de heerlijke tomaten van Looije Tomaten. Wij willen alle sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

Overdag schitterde de kleurige bloemenpracht in het zonlicht en creeerde een lieflijke harmonie met de weerklinkende klassieke muziek. Toen de avond viel werden de bloemen in de bomen prachtig verlicht, waardoor het wel kroonluchters leken – een sprookjesachtig effect! De grootste sterren op het podium, en dat in zo’n prachtig vormgegeven setting. Kortom, het was een avond om nooit te vergeten.

Naast het opluisteren van het evenement met bloemen en planten heeft het team van PrimaLabel dit festival met veel plezier een gezicht gegeven door te werken aan diverse communicatiemiddelen, zoals de website, programmaboekjes en posters.

Wij bewonderen de passie en het talent van Tatiana en haar ambitie om het muzikale culturele erfgoed op een hoog niveau te houden, en dragen dit project een warm hart toe. Volgend jaar zullen wij ons dus ook weer graag inzetten voor dit bijzondere evenement. Als u ook sponsor zou willen worden, neem dan contact met ons op – wie weet zien we u volgend jaar terug op het Amstelveld!

Fotografie: Anne Meyer

Instagram