Flowers Expo 2014 – Moskou

 

In september nam PrimaLabel in het kader van ons PrimaFlora-project deel aan de beurs Flowers Expo 2014 in Moskou – met groot success! Op de beurs stonden 468 deelnemers uit 27 landen, en er zijn ongeveer 15.000 bezoekers op af gekomen. De stand van PrimaFlora was een mooie en goed bezochte eye-catcher, waar arrangeur Patrick Jansen met diverse producten demonstreerde. Al met al heeft Patrick bijna 30 originele werken gecreeerd met producten van 13 Nederlandse bedrijven.

Het PrimaFlora-team stond ondertussen het Russische publiek te woord en beantwoorde alle vragen over deze in Rusland nog onbekende produkten, waar locale bloemisten erg nieuwsgierig naar waren, en over onze eigen PrimaLabel-diensten (waaronder het PrimaFlora-platform). Daarnaast was er op onze stand ook een Russisch sprekende vertegenwoordigster van Van Eijk potplanten aanwezig die vragen kon beantwoorden over verkoopmogelijkheden in Rusland. Wij zijn erg tevreden over onze eerste deelname aan deze beurs – het heeft ons veel bijzondere ontmoetingen, interessante contacten en mooie herinneringen opgeleverd! Hartelijk dank aan onze partners en alle deelnemers en bezoekers – wij hopen u volgend jaar weer terug te zien!

Wilt u ook door ons vertegenwoordigd worden in Rusland? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor: een beursdeelname, een evenement of presentatie rondom uw product, het sponsoren van masterclassen van bekende bloemisten… Wij bieden diverse opties op maat. Neem contact met ons op (zie onze contactpagina) en wij helpen u graag verder!


Download hier ons inspiratie-magazine

Instagram